Fengshui Energi Dekoration

Der er mange ting der påvirker vores velbefindende og vores sundhed. Da rigtig meget af det vi arbejder med hos Gammel Kinesisk Lægekunst handler om energi er det naturligt for os også at fortælle jer lidt om Feng Shui.( læren om hvordan man skaber harmoni i vores hjem.)

Feng shui er meget brugt i østen og i de senere år er der også mange danskere som indretter deres hjem og arbejdspladser efter de principper. Feng shui handler om hvordan vi kan påvirke energierne i vores bolig.

Vores fysiske rammer påvirker os rigtig meget fordi vi lever sammen med både synlige og usynlige energier.
De synlige energier, i form af vores familie eller hvem vi nu lever sammen med til daglig , kan vi hurtigt finde ud af hvordan deres humør, og det de siger påvirker os.

De usynlige energier påvirker os lige så meget, men vi er ikke så opmærksomme på hvordan de usynlige kræfter,eller energier påvirker os og vores energi.De usynlige energier kan være både harmoniske og uharmoniske.

Feng shui er en videnskab, som har til formål at skabe et harmonisk samspil mellem mennesker og deres både synlige og usynlige omgivelser.

Der er mange små håndgreb vi kan bruge når vi gerne vil indrette os efter Feng shui principper, og fordi vi nu nærmer os juletiden og vi allesammen alligevel laver juledekorationer, vil jeg gerne lære jer at lave en dekoration der betyder “Mangfoldig høst”.

De symboler vi lægger ind i den dekoration handler om rigelighed, ikke at mangle noget og om at modtage karmiske velsignelser og en balancering af de 5 elementer. 

Held og lykke!
Kærlig hilsen
Mandy og Sally 


Fengshui Energi Dekoration - sundhedsmedlem

Se hele processen i hvordan du nemt kan skabe en dekoration til øge energien i dit hjem.

Forrige
Forrige

Gode punkter til immunforsvaret

Næste
Næste

Få mere ud af Meditation med Mantra​