Forskellige sygdomme kræver forskellige behandlinger.

Inden hver ny behandling laver Mandy Zhu en Sjælerejse, hvor hun kan se hvorledes tingene udvikler sig i kroppen. Mange sygdomme skyldes forstyrrelser fra den åndelige verden. Disse forstyrrelser er hun trænet i at håndtere.

Hun behandler patienter med alle sygedomme, også “såkaldte” kroniske og uhelbredelige.

I den periode du samarbejder med hende er det forstyrrende for hendes arbejde hvis du parallelt arbejder sammen med andre behandlere.

DDS Massage

Forskellige sygdomme kræver forskellige behandinger.

DDS behandling er en helt ny behandlingsform, som vi selv har indført i Danmark.

Behandlingen har opnået særdeles opsigtsvækkende resultater med patienter med sygdomme af alle katagorier i Kina.

Metoden er en Transdermal Massage Behandling. Kroppens egne elektriske strømme aktiveres igennem huden, via en speciel maskine sendes der helende energi igennem terapeutens hænder og videre til kroppens forskellige meridianbaner.

Ifølge Gammel Kinesisk Lægekunst er årsagen til alle kroppens sygdomme blokeringer i meridianbanerne.

Når der er blokeringer i meridianbanerne kan livsenergien (Qi) ikke nå ud til de organer, som er afhængige af den energi for at kunne fungere optimalt. Når der er for mange blokeringer opstår sygdomme af forskellig slags, afhængig af blokeringernes placering i energi systemet.

DDS metoden er en enkel og særdeles effektiv metode til at fjerne de blokeringer som giver sygdom.

Alt hvad vi indtager, det være sig mad, vitaminer og mineraler har en specifik elektrisk energi ladning. I kroppen nedbrydes det hele til molekyler og bruges af vores celler så de kan regenerere og opfylde deres formål. Denne proces kaldes cellulær respiration i kroppen . Hvis kroppen skal være i stand til at hele efter sygdoms angreb kræves der en funktionel og balanceret celle funktion. Med DDS behandling boostes organerne og der skabes balance i kroppens forskellige funktioner ved at blokeringerne i energi banerne opløses.

DDS massage hjælper med alle former for ubalancer og smerter, idet den genopretter kroppens balance.

Overvej at få en DDS massage, hvis du har dårligt immunforsvar, piskesmæld, kronisk hovedpine, rygproblemer, overvægt, lav energi, kronisk træthed, diabetes , søvn besvær, allergier, tinnitus, eller smerter af enhver art. Efter DDS behandling er det meget vigtigt at holde sig varm:
 • Drik masser af varmt vand
 • Vask hænder i varmt vand
 • Først bad efter 4-6 timer.
 • Ingen indtag af alkohol inden behandling.
 
Ofte kombineres DDS og Cupping for maximalt resultat.

Akupunktur

En ældgammel asiatisk behandling, hvor man sætter nåle ind i bestemte punkter i kroppen, afhængig af hvilket problem der skal behandles.

Akupunktur kan hjælpe med at styrke immunforsvaret, , stimulere blodcirkulationen, sårheling og smertemodulering.

acupuncture2.jpg

Akupunktur er i de seneste år blevet meget mere almindelig i Danmark.

Princippet bag akupunktur er, at opnå harmoni i kroppen igen, ved at indsætte nåle i specifikke steder for at stimulere flow i vores Qi (energi), som vil hjælpe med at fjerne blokeringer der forårsager ubalancer og smerter.

Qi er en form for livsenergi der strømmer igennem meridianbanerne i kroppen og i blodet. Meridianbanerne og Qi flow er tilgængelig igennem 350 akupunkturpunkter.  Ved indsættelse af nåle i bestemte kombinationer, kan det hjælpe med at bringe energi flow i balance igen.

I 2003 oplyst WHO (World Health Organization),  en række forhold, som akupunktur havde vist sig at være effektive mod fx:

 • Forskellige former for smerterlindring, f.eks. migræne, iskias smerter, tandpine o.m
 • Høj- og lav blodtryk
 • Gigt
 • Reducere risiko for slagtilfælde

Behandlingen varer op til 1 time. Først indsættes nåle i 15-30 min. Derefter afsluttes behandlingen med energi aktivering igennem akupressur punkter og en let oliemassage.

Cupping + Massage

CUPPING stammer fra Kina, og er en ældgammel form for behandling, som har eksisteret i over 5000 år.

Behandlingen foregår ved, at placere sugekopper forskellige strategiske steder på kroppen, fx. på ryggen, benene eller skulderen.

Sugekopperne kan anvendes til mange forskellige problemer som f.eks. hovedpine, migræne, muskel og ledsmerter, udrensning af affaldstoffer og mangel på energi.

CUPPING er ikke så kendt i Danmark, men under de Olympiske Lege i Rio 2016 kom det frem i de danske medier, at mange sportsfolk anvender metoden ved forberedelse til store sportslige præstationer.

Fordele ved Cupping:

 • Skaber afspænding og hjælper mod smerter
 • Stimulerer og styrker immunforsvaret
 • Øger blodgennemstrømningen i kroppen ( i bindevæv, led, muskler og organer)
 • Forbedre Qi og varme til organer
 • Frigivelse af gamle affaldstoffer og øger udrensning

En CUPPING behandling varer op til 1 time. 

Kopperne placeres bestemte steder på kroppen og behandlingen afsluttes ved energi
aktivering igennem akupressur punkter og en let oliemassage.

Mærkerne efter cupping behandlingen varierer i intensitet, afhængig af kroppens behov for udrensning. 

Disse mærker er ufarlige og forsvinder af sig selv efter 1-6 dage. Jo oftere man får behandlingen jo hurtigere forsvinder mærkerne i takt med at kroppen får det bedre.

Sjæleopgaver

Den åndelige energi og Guddommelige visdom spiller en stor rolle i min behandling af patienter. 

Buddhismen er en holistisk tankegang, vi arbejder derfor også med den åndelige dimension, for at finde og forstå årsagen til ubalancer, sygdomme og fastlæggelse af den videre behandling.

Ofte bruger vi mantraet: OM MANI PADME HUM.

Vi tilskynder  vores patienter til at bruge dette meget kraftfulde Mantra i dagligdagen.


Mantraet er ikke noget man i særlig grad har fokus på i Vesten. I Østen derimod ved man, at ord har energi og kraft.

General om behandlingsforløbet

En behandling varer mellem 45-90 minutter. Efter den første behandling vil jeg afgøre om der kræves flere behandlinger, og i så fald hvor ofte du skal komme. Undervejs i forløbet kan man opleve en vekslen mellem at have masser af energi og så pludselig opleve ubehag i form af træthed, hovedpine, hikke, luft i maven, kvalme m.v. Dette er en naturlig del af en kraftig udrensningsproces som bliver igangsat, og som er meget vigtig for at en helbredelse kan finde sted. Voldsomheden af eventuelt ubehag afhænger igen af sygdommens karakter og hvor længe man har haft sygdommen

For optimal helbredelse er det nødvendigt du følger de anvisninger der bliver givet, og at du samarbejder og går ind i forløbet med en positiv indstilling til det, der sker undervejs.

Hvordan gør du?

Ønsker du behandling sender du dit fulde navn og fødselsdagsdato på SMS/email, og hvad du gerne vil have hjælpe med. Så kigger vi på dig og dine problemer, og giver besked tilbage om det er noget vi kan gøre noget ved. Kan vi se at vi kan hjælpe dig, kan du få en tid.

Når du møder til første behandling, betaler du både for Sjælerejsen og for behandlingen. Mellem alle efterfølgende behandlinger laver vi også Sjælerejser for dig, men dem skal du ikke betale for.


Du skal medbringe et lagen og et håndklæde, og positivt humør til behandlingen.

 

Priser:

Afbrud skal se seneste 24 timer før behandlingens start; ved senere afbrud mister man 200 kr,-. Ved udeblive uden afbrud fakturaer man 70% af behandlingens pris.

OBS: I skal selv medbringe lagen og håndklæde. Ved fremmøde uden det, tages 500,- for første glemmelse og 1.000,- derefter. 

*Rabat tilføjes for evt. pensionist, handicap og hvis man er i kontanthjælp

Kontakt

Bestil tid her eller skriv for evt. henvendelser, spørgsmål o.m

gklmandy@gmail.com

Kontakt

Du skal være hjertelig velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om hvad jeg kan hjælpe dig med.

Mandy & Sally Zhu

Skovbakkerne 16, 4400 Kalundborg    |    Kontakt

Facebook
Email
error: Content is protected !!