Webshop Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Gammel Kinesisk Lægekunst
Skovbakkerne 16,
4400 Kalundborg
CVR: 39299920

Kontakt: 30236888 / 61687983
Email: gklmandy@gmail.com

Bestilling & Betaling

bd_kortlogodk_64px_5f6c92c60a309

Gammel Kinesisk Lægekunst modtager betaling med VISA, VISA ELECTRON, MasterCard, Dankort og Mobilepay. Alle beløb er i DKK og inklusive moms. Fragt og kreditkort- gebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførelse.
Vi benytter en godkendt betalingsserver, der krypterer kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ingen uvedkommende kan aflæse dine betalingsinformationer.
Pengene trækkes fra det benyttede betalingskort, når dine varer/produkt/service bestilles. Ved abonnement køb,  trækkkes fornyelse pr. 30 dage for 1 måneds abonnement, pr. halv år for 6 måneders abonnement, eller pr. 12 måneder for 1 års abonnement. Lige så snart vi har modtaget din bestilling, sender vi en e-mail med bekræftelse. Ved afsendelse/udførelse af varer/ydelser modtager du ligeledes en e-mail vedhæftet faktura.
Der er ingen returret, fortrydelsesret eller garanti på ydelserne.
Gammelkinesisklaegekunst.dk forholder sig retten til at afvise enhver ordre, bestilling uden grund. (Desuden tager vi forbehold for lagersituation, prisstigning og eventuelle trykfejl)
Når du afgiver en bestilling accepterer du samtidig de generelle betingelser gældende for Gammelkinesisklaegekunst.dke

Medlemskab og Abonnement

Vi tilbyder et medlemskab for dig, som indebærer, at du ubegrænset kan se videoer og artikler, som er tilgængelige via vores tjeneste. Der vil løbende blive opdateret med nye artikler og videoer. Vi forbeholder os retten til at ændre i abonnementsindholdet eller opsige abonnementet. Du betaler forud for abonnementet efter den individuelt valgte betalingstermin, og der kan med fordel betales automatisk med betalingskort.

Fortrydelsesret, aftalevilkår of streaming

Når du køber et abonnement via vores VIP-medlemskab, ophører fortrydelsesretten for VIP-abonnement, da vi leverer medlemskabet som en digital ydelse. Du vil blive faktureret pr. måned, pr. halvår eller pr. år, afhængig af hvilken betalingsform, du har ønsket. Beløbet trækkes automatisk, medmindre abonnementet opsiges. Betalinger refunderes ikke, og der ydes ingen refusion eller kredit for delvist brugte perioder. Efter afmelding af abonnement vil du fortsat have adgang til tjenesten frem til udgangen af valgte betalingstermin.
Ved accept af vores handelsbetingelser under betaling, giver du samtykke til at fortrydelsesretten ophører.

Opsigelse.

Abonnement er fortløbende, indtil det opsiges, med mindre andet er anført i forbindelse med købet. Abonnementet kan opsiges pr. e-mail eller via kundeprofilen.

Persondata

Gammel Kinesisk Lægekunst er underlagt den danske persondatalov og enhver behandling af persondata sker i forhold til gældende lovgivning om persondata. Oplysninger vil blive opbevaret og behandlet med fortrolighed. Ingen personlige oplysninger, der registreres, vil på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand, bortset fra videregivelse der er nødvendig for at opfylde aftalen fx videregivelse af adresseoplysninger til fragtfirma m.fl. Ved køb på hjemmesiden udbeder vi os kundens navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse og betalingskortnummer. Disse oplysninger er nødvendige, for at kunne effektuere ordren og anvendes udelukkende i forhold til ordrehåndteringen.

Ophavsret

Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretligt beskyttet og tilhører Gammelkinesisklaegekunst.dk, og må hverken kopieres eller reproduceres uden tilladelse. Digitalt indhold stilles til rådighed for visning/læsning af dig og må kun printes til personligt brug. Alt udført arbejde vedr. konsultation, der evt. leveres med billeder, tekst eller video kan være tredjemandscopyright. Således er kunden selv ansvarlig for rettigheder til eventuelt materiale, som I afleverer og får retur fra os.

Bedste hilsner

Mandy Zhu og Sally Zhu
Gammel Kinesisk Lægekunst

error: Content is protected !!
X