Begivenheder

Kommende begivenheder i november og december 2020

Kom og vær' med

i sundhedsabonnementet for kun  200,- kr. om måneden og modtag eksklusive råd, healing, opskrifter, rabat på individuelle råd og meget mere. Samtidig kan du glæde dig til nye up-dates og spændende medlems aktiviteter!
Vi glæder os til at hjælpe rigtig mange af jer godt igennem efteråret og vinteren. Så I kan møde foråret med styrket vitalitet og helbred.

Lidt om de kommende begivenheder i november og december 2020 i Sundhedsabonnements-gruppen:

November

Onsdag

D. 11. november
kl. 20:00

Healing

Vi mødes online til en healingsession. Sessionen tager udgangspunkt i de sundhedsudfordringer og symptomer, der er i abonnementsgruppen overordnet. Ligesom healingsessionen bliver tilrettelagt således, at den styrker den generelle sundhedstilstand hos hvert enkelt medlem. Abonnenter kan med fordel deltage online og hvis ikke det er muligt kan man få stor glæde og gavn af healingen ved at se videoen efterfølgende.

D. 18. november
kl. 21:00

Fodbad for immunforsvar

Denne aften forbereder vi igen sammen et fælles fodbad, og som vanligt vil du modtage en liste over de krævede ingredienser nogle dage før, så du har mulighed for at købe dem ind, hvis ikke du har dem hjemme. Denne gang er formålet at styrke immunforsvaret generelt og specifikt modvirke forskellige kulderelaterede symptomer såsom gigt, migræne, rygsmerter m.m. Der vil naturligvis være mulighed for at stille spørgsmål, enten online eller via chatten undervejs eller på forhånd. Spørgsmålene vil naturligvis blive besvaret undervejs i sessionen.

D. 25. november
kl. 20:00

Healing

Vi mødes online til en healingsession. Sessionen tager udgangspunkt i de sundhedsudfordringer og symptomer, der er i abonnementsgruppen helt generelt. Ligesom healingsessionen bliver tilrettelagt således, at den styrker den generelle sundhedstilstand hos hvert enkelt medlem. Abonnenter kan med fordel deltage online og hvis ikke det er muligt kan man få stor glæde og gavn af healingen ved at se videoen efterfølgende.

December

Onsdag

D. 2. december
kl. 9:31

Dekoration for at balancere energien.

Denne onsdag mødes vi online for at lave vores egne smukke dekorationer, der kan støtte energien og bære lyset gennem de mørke vintermåneder. Du modtager på forhånd en liste med gode forslag til ting og sager, som du kan finde frem eller købe til brug for en smuk og virkningsfuld dekoration. Udover de gængse ting, som man normalt bruger til juledekorationer har vi en række forslag til, hvad man også kan benytte til at dekorere med, som vil styrke og løfte energien i dit hjem.
Vores råd og forslag tager delvist afsæt i feng shui-principper, men er desuden tilsat vores store erfaring og viden omkring energi og naturligvis også en god portion jul og hygge. Glæd dig til en hyggelig stund denne onsdag, hvor vi sammen får skabt smukke dekorationer, der kan glæde, lyse op og løfte energien i dit hjem gennem resten af december og januar måned.

D. 9. december
kl. 9:31

Vinterhealing

Vi mødes endnu engang online til en healingsession. Denne gang forbereder vi krop og sind til den kommende vintertid, som udfordrer os sundhedsmæssigt på en anden måde end efteråret. Vinteren er præget af mørke, dvs. færre lyse timer og megen kulde, så healingssessionen denne aften vil tage udgangspunkt i at styrke kroppen til at klare de mørke, kolde vintermåneder, ligesom der som altid vil blive taget højde for aktuelle sundhedsudfordringer i gruppen. Abonnenter kan deltage online eller få gavn og glæde af healingen ved at se videoen efterfølgende.

D. 16. december
kl. 20:00

Punkter for immunforsvaret, balancerer Yin/Yang i kroppen

Denne aften gennemgår vi diverse punkter for immunforsvaret og underviser og vejleder abonnementsgruppen i, hvad man selv kan gøre for at balancere yin/yang energierne i kroppen. Og hvordan man får øje på eventuelle ubalancer. Det er vigtigt for den overordnede sundhed, at der er så god en balance som overhovedet muligt imellem de to energier, fordi de sammenlagt har stor betydning for vores generelle sundhedstilstand, fysisk som mentalt. Igen vil der være mulighed for at stille spørgsmål enten online eller via chat. Man kan også sende spørgsmål via beskeder inden sessionen, som Mandy så vil sørge for at besvare så godt som overhovedet muligt undervejs i sessionen.

D. 23. december
kl. 20:00

Healing

Vi mødes online til en healingsession. Sessionen tager udgangspunkt i de sundhedsudfordringer og symptomer, der er i abonnementsgruppen helt generelt. Ligesom healingsessionen bliver tilrettelagt således, at den styrker den generelle sundhedstilstand hos hvert enkelt medlem. Abonnenter kan med stor fordel deltage online eller få gavn og glæde af healingen ved at se videoen efterfølgende.

D. 30. december
kl. 20:00

Gode råd & kinesisk astrologi for energimodtagelse for 2021

Aftenen før nytårsaften mødes vi online for sammen at skue ind i det nye år, 2021 med gode råd i forhold til, hvad det kommende år vil byde på energimæssigt og specifikt set ud fra den kinesiske astrologi. Det er et meget spændende og anderledes år vi står overfor, både her i Danmark og på verdensplan. Et år som vil bringe store muligheder for livsændringer, både individuelt og på kollektivt plan.
Der vil som altid være mulighed for at stille spørgsmål før sessionen, som Mandy vil besvare undervejs. Dog kan vi ikke påtage os at besvare på enkelte forudsigelser, det må man booke en tid til særskilt. Men der vil blive tegnet et billede af de generelle energier, som vil få indflydelse på alles liv i det kommende år. Vi glæder os meget til at dele denne højtidelige aften og indsigterne omkring det nye år 2021 med jer alle.

Kærlig hilsen
Mandy og Sally 🙂

 

Kom og vær' med

chinese-dragon

i sundhedsabonnementet for kun  200,- kr. om måneden og modtag eksklusive råd, healing, opskrifter, rabat på individuelle råd og meget mere. Samtidig kan du glæde dig til nye up-dates og spændende medlems aktiviteter!
Vi glæder os til at hjælpe rigtig mange af jer godt igennem efteråret og vinteren. Så I kan møde foråret med styrket vitalitet og helbred.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

one × two =

close

Tilmeld til vores nyhedsbrev

error: Content is protected !!
X