Festival

Fejring af Guanyin, Barmhjertighedsgudinde

Kære alle.

✨✨ Den 4. november er Guanyin’s forsagelsesdag, den dag hun blev Barmhjertighedsgudinde. ✨✨

Det er en stor buddhistisk helligdag og ligeledes en stor helligdag i Asien.

Guanyin er kendt for sin medfølelse og barmhjertighed for alle levende skabninger i verden. Hun legemliggør Buddhas uendelige medfølelse og er en Bodhisattva, der redder alle, som er i alvorlige trængsler, lidelse og ulykke.

Bålceremonien er Guanyin’s personlige mantra, som hjælper med at fjerne forhindringer, problemer, lidelser og dårlig karma.

Ved at praktisere, rense og velsigne alle de synlige og usynlige sjæle, hjælper vi med at frelse alle, som er i nød, rense os selv, vores familie, få opfyldt vore ønsker og blive fri af forhindringer.

Vi inviterer alle, som har lyst til at være med online her kl. 9:31,  kl. 13:31 og kl. 19:31: https://global.gotomeeting.com/join/747182477 

Guanyin mantra for rensning og velsignelse: Link her

Vi glæder os til se  jer, der har lyst og vil deltage i denne meget specielle og velsignede dag, som fejres verden over.

Kærlig hilsen
Mandy og Sally🙏

LYD: Guanyin, Barmhjertigheds Gudinde, Bålmantra - 3 gange
By: NAi GE SI
LYD: Guanyin, Barmhjertigheds Gudinde, Bålmantra - 9 gange
By: NAi GE SI

https://tinyurl.com/Baaltekstx9

SANG_DABEIZHOU : The Great Compassion Sutra: https://tinyurl.com/5w4ses43

En velsignet sang om Guanyin Bodhisattva ( Tusind arme, tusind øjne inkarnation). Sangen hjælper med at befri de levende fra lidelser og vanskeligheder. ”Great Compassion Sutra” kan opløse negativ karma, og hjælpe de praktiserende med at nå “DET RENE LAND” i Buddhismen (Buddha’s Land) 

error: Content is protected !!