Nyheder

Efterårshealing

Kære alle,

I næste uge d. 14 oktober, holder vi en speciel efterårshealing for rensning og “energihøst”. Healingen er lavet og målrettet specielt til vores sundhedsabonnementsmedlemmer.

ons14okt10:30ons11:30Kosmisk SelvhealingEfterårshealing10:30 - 11:30 Event Type :Healing

Vores nye sundhedsabonnement giver dig mulighed for at styrke dit helbred.

Efteråret er generelt en tid hvor vi høster og samler forråd, derfor skal vi også sørge for at kroppen er klar til at modtage efterårets energi, så vi har en god portion energi i reserve til at møde vinteren med. Efteråret er altså en meget vigtig periode for vi mennesker i forhold til at pleje og styrke meridianbaner, organer og vores samlede energi, så vi er rustede og modstandsdygtige i forhold til vinterens infektioner, forkølelser og influenzaer.

Herunder kan du se, hvad nogle af vore klienter har oplevet efter at være blevet healet online:

“Jeg har haft nedsat hørelse i to år. Efter healing har jeg fået hørelsen tilbage.”

Jane

“Jeg har haft nervesmerter pga. kemobehandling, men efter healingsforløbet med Mandy har jeg ikke mærket noget til det. Det er så dejligt, ja nærmest uvirkeligt, fordi det har fyldt så meget. Jeg har fået mere ro på mig selv, er mere klar i hovedet og sover så godt som jeg ikke mindes at have sovet, siden jeg var ganske ung.”

Maggie

”Tusind tak for i dag. Der blev ryddet op i indre uro og irritation, som jeg ikke havde nogen bevidst oplevelse af, hvorfor var der. Til sidst var der blot en fredfyldt ro.” 

Kåre

“Tusind tak for første forløb. Det har været en stor rejse vi har været på. Vi var dårlige de første to uger, hvor vi fik renset ud. Herefter har vi følt balance, indre ro og har fået mere energi, glæde og kærlighed. Det er nogle fantastiske skridt vi har taget på få uger. I dag har jeg tabt 5,3 kg under forløbet, selvom jeg har spist det samme. Øvelserne er meget effektive til vægttab også. Så mange tak.”

Nadija & Mikkel

“I går kom der flow i meridianbanerne i ansigtet og benene. Det var en fascinerende følelse. Mit højre knæ har rettet sig og jeg har nu ingen smerter i knæet og kan igen sidde i yogastilling uden at det gør ondt. Tusind tak for hjælpen.” 

Ulla

Tilmeld dig til sundhedsabonnementet for kun  200,- kr. om måneden og modtag eksklusive råd, healing, opskrifter, rabat på individuelle råd og meget mere: 
Og samtidig kan du glæde dig til nye up-dates om blandt andet følgende emner:

Vi glæder os til at hjælpe rigtig mange af jer godt igennem efteråret og vinteren. Så I kan møde foråret med styrket vitalitet og helbred.

Held og Lykke.
Kærlig hilsen Mandy og Sally 🙂

IMG_0835

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

16 − 3 =

close

Tilmeld til vores nyhedsbrev

error: Content is protected !!
X