En lækker opskrift med æg til morgenmaden!

Gør organerne klar til forår, og er god for milten! 🌱🌞

Ingredienser:

2 skiver ingefær
2 rødløg
2 asparges
2 æg

Sådan gør du:

  1. Skær løgene i ringe. Gem to ringe til brug sammen med æggene. Resten hakkes sammen med ingefær.
  2. Varm panden med lidt olie.
  3. Svits det hakkede ingefær og løg i ca. 2 min
  4. Derefter placeres “rødløgs ringene” på panden og slå derefter æggene ned i ringene
  5. Tilsæt peber og salt.
  6. Sluk for varmen og vend efter 3 min.

Klar til at spise! Velbekomme!

Kærlig hilsen Mandy og Sally​

Share:   

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

three × 4 =

COPYRIGHT © 2020 | GAMMEL KINESISK LÆGEKUNST
close

Tilmeld til vores nyhedsbrev

error: Content is protected !!
X